BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Продължава изкърпването на настилки по плевенските улици

Изкърпване на дупки в настилката на улицата покрай блокове 225, 226 и 227 в жк „Дружба” ще извърши „Инжстрой” ЕООД в седмицата до 25 септември 2020, съобщава Пресцентърът на Общината.

Дейността е в изпълнение на договор „Текущ ремонт на уличната инфраструктура, организация и безопасност на движението на територията на гр. Плевен и кметствата без самостоятелен бюджет”. От фирмата ще работят и по оформяне на пространството в края на паркинга с бетонова настилка и циментова замазка за подобряване оттичането на повърхностните води от паркинга пред бл. 135, вх. Д в жк „Дружба”.

Продължават дейностите по изкърпване на единични дупки в настилката към гробищен парк „Чаира” и насипване с минералбетон, както и изграждането на джоб за три контейнера на ул. „Илинден” в кръстовището с ул. „Добрич”. Тази седмица екипи работят по изкърпване на настилката по улици в селата Горталово и Тодорово.

Сред планираните дейности са и такива по организация и безопасност на движението, както и възстановяване след аварии на ВиК и ТЕЦ.  

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!