BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Фирма дари компютри на ученици в неравностойно положение от община Плевен

Повече от 100 ученици в нужда от община Плевен получиха настолни компютри, информират от Пресцентъра на местната управа.

Дарението беше  направено от фирма  ГИС ЕООД, която е сред водещите за дистрибуция на IT техника на българския пазар. Компютри получиха деца в неравностойно положение от начални и основни училища от  малки населени места в община Плевен – селата Върбица, Дисевица, Мечка, Опанец, Николаево, Пелишат, Търнене, Бохот, Бръшляница, Беглеж и гр. Славяново, както и възпитаници на четири гимназии в Плевен – ПГ по Лозарство и винарство, ПГ по Мениджмънт и хранителни технологии, ПГ по Хранително-вкусови технологии „Луи Пастьор” и ПГ „Захарий Зограф”. Компютърните конфигурации ще бъдат използвани за осъществяване на дистанционната форма на обучение на учениците.

Въпреки препоръката за социална дистанция в кризисната ситуация, ние всъщност сме още по-свързани като част от едно общество. Важно е да запазим солидарността помежду си и да помогнем на тези, които имат нужда, обясняват жеста си дарителите от фирма ГИС ЕООД.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!