BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Село Победа е с празнична великденска украса /снимки/

В очакване на пролетните празници Лазарица, Цветница и най-хубавия християнски празник – Великден, центъра на село Победа, община Долна Митрополия отново е с празнична Великденска украса.

Колективите на Кметство и Читалище въпреки ограниченията и епидемичната обстановка, засадиха цветя и рози в алеите и украсиха зелените площи и площада с пъстра великденска декорация. Шарени великденски яйца, петлета, зайчета, ще радват жителите на селото в настъпващите пролетни празници.

 

„Тази година, отправяйки нашите пожелания за Великден ние носим надеждата в себе си. Посрещнете Великден у дома! Великден е не само празник на възкресението на Христос, но и символ на нашата вяра в по-добрите времена, на нашата надежда в любовта към ближния и желанието ни доброто да се разпростре над света. Пазете себе си и  Вашите близки! Ще се справим заедно!“, казват от читалище „Зора 1990“.

Снимки: НЧ „Зора 1990“

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!