BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ПИЦ – Плевен обяви младежки фотоконкурс под мотото „Избирам красивото – наркотиците не са за мен!“

Превантивно-информационен център по зависимости – Плевен обявява младежки конкурс за любителска цифрова фотография под мотото „Избирам красивото – наркотиците не са за мен!“. Целта на конкурса е участниците да дадат израз на своите емоции, породени от нещо красиво – място, природа, хора, събития или каквото са уловили, като специален момент. За нас, като превантивно-информационен център, е важно да популяризираме идеята, че младите хора могат да бъдат креативни и артистични; да дават израз на красивото и позитивното; да изберат живота, вместо измислено бягство от него с взимане на наркотици.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

1. Всеки участник може да представи най-много по три свои творби (цифрова фотография, заснета с телефон или друго дигитално устройство).
2. Творбите се внасят за конкурса, придружени от допълнителната информация.
3. Краен срок за подаване на творби: 26 юни 2020 г. – Международен ден за борба със злоупотребата и с нелегалния трафик на наркотици.
4. Всяка творба трябва да бъде придружена със следната допълнителна информация в попълнен от автора фиш, който можете да изтеглите от ТУК:
– Име, фамилия на автора (екипа от автори )
– Възраст
– Населеното място, в което живеете (гр./с.)
– Брой творби, които изпращате за конкурса
– Име, което сте дали на вашите творби (моля, изпишете за всяка, ако са повече от една)
5. Срок за обявяване на отличените: 30 юни 2020 г.
6. Награден фонд:
В конкурса ще бъдат присъдени 1, 2 и 3-та награда. Наградите са предметни, свързани с жанра и технологиите на раздела. Най-добрите изпратени снимки – не само наградени, ще бъдат професионално отпечатани и ще станат част от пътуваща изложба в област Плевен през летните месеци на 2020 г.

СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

Цифрова фотография:
1. Да са заснети с каквото и да е устройство, позволяващо съхранение в електронен вид (цифров фотоапарат или камера, мобилен телефон, таблет или друго )
2. Технически параметри: размер до 5 MB, формат JPEG.
3. Всеки участник има право да представи максимум по 3 броя снимки.
4. Готовите снимки се изпращат на e-mail: obsnvpic@gmail.com в срок до 26 юни 2020 г.
5. Към снимките се прикачва и попълнен фиш.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!