BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обвинените за кражба от фармацевтичния офис в Плевен с най-тежката мярка за неотклонение

На 5-ти юни в Окръжен съд Плевен бяха внесени искания за вземане на мярка за неотклоние на Б.Б.С. на 46 години и Х.Т.Т. на 51 години, и двамата от град София, обвинени в извършването на кражба в особено големи размери от фармацевтичен офис в град Плевен.
Според състава на Плевенски окръжен съд, събраните по делото доказателства обосновават в достатъчна степен на този етап авторството на деянието, което представлява особено тежък случай по смисъла на закона. Спрямо обвиняемите е повдигнато обвинение за тежко умишлено престъпление, а тежестта на предвидената санкция създава реална опасност същите да се укрият или да напуснат пределите на страната.
Поради изложеното и на основание чл.64, ал.4 от НПК, Плевенски окръжен съд взема мярка за неотклонение „Задържане под стража” спрямо двамата обвиняеми.
Определенията могат да бъдат обжалвани или протестирани пред Апелативен съд град Велико Търново, в тридневен срок, считано от днес, като в случай на жалба или протест, делата за разглеждане пред Апелативен съд град Велико Търново са насрочени за датата 12.06.2020 година. Това информират от Пресцентър на Окръжен съд Плевен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!