BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На работа – без автомобил, призовава Община Плевен

По повод Седмицата на мобилността Община Плевен продължава да популяризира екологичните начини за придвижване в градска среда. Мотото на европейската инициатива тази година е „Избери как да се придвижиш”. В отговор на призивите за алтернативно придвижване в града на 23 септември, сряда, служителите в администрацията на Община Плевен подемат инициативата „На работа – без автомобил”. В този ден те ще стигнат до работните си места пеша, с обществен или с алтернативен превоз, без да използват колите си.

Обръщаме се към всички с апел да се присъединят, като в този ден изберат алтернативно на автомобилите придвижване до работното място. Може да се включите в инициативата и да помогнете участието в Националния конкурс „Нестле за Живей активно”, ако разполагате с мобилно приложение на телефона или друго устройство за измерване на крачки. Изминатите крачки на 23 септември може да удостоверите чрез снимка, която да изпратите на електронна поща: s.todorova@pleven.bg до края на м. септември 2020 г. Тази инициатива също е част от участието на Община Плевен в Националния конкурс „Нестле за Живей активно”, подкрепен от Националното сдружение на общините в България.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!