BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Националното „Астропарти Байкал“ ще се проведе и тази година, но онлайн

16-то издание на Национално „Астропарти Байкал“ ще се проведе на 30 май (събота), но онлайн. Поканата за участие е до учителите по физика и астрономия /човекът и природата от цялата страна. Проявата е под патронажа на Министъра на образованието и науката и кмета на община Долна Митрополия Поля Цоновска, информира Иво Джокин, директор на Общински център за извънучилищни дейности и занимания по интереси – с.Байкал.
Проявата е включена е за 11-ти път в Националният календар за изяви по интереси на децата и учениците на Министерство на образованието и науката за учебната 2019/2020 г.
Как може да участвате? Само две стъпки:
Необходимо е да се регистрирате до 29.05.2020 на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPI8NPqHKD_mnDRAaP4dptYAq6PnVkBvpviOsu5A85ap9ajw/viewform?usp=sf_link
След регистрацията на Вашият е-мейл ще получите необходимата информация и инструкции с линк за вход във виртуална стая на платформата zoom. Събитието ще се записва.
Всеки участник ще получи сертификат за участие на хартиен носител и подаръци – печатни материали на адреса на училището.
Важно: всеки учител ще може да определи до 2 ученици, на които ще предостави линка за вход.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!