BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Евродепутатът Цветелина Пенкова гостува на ДФСГ „Интелект“ – Плевен

Първият гост за учебната 2020-2021 година в ДФСГ „Интелект“- гр. Плевен бе евродепутат Цветелина Пенкова,  член на Група на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент. Срещата с нея се проведе в края на миналата седмица и не бе случайна, тъй като плевенската гимназия получи плакет за Училище посланик на Европейския парламент през месец юни.

В разговора на евродепутата с учениците се акцентира на перспективитезамладите хора в обединена Европа. Младши посланиците задаваха разнообразни въпроси по всякакви теми – образование, политика, бъдещето на България и Европа, пандемията от Ковид-19 и последвалите проблеми от нея. В края на срещата учениците на гимназията изразиха желание и готовност за поредица срещи и инициативи с Цветелина Пенкова, както и с нейните колеги от Европейския парламент.

Снимки и информация: ДФСГ „Интелект“ – Плевен

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!