BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДФСГ „Интелект“ – Плевен се включи в Световната седмица на предприемачеството

В концертната зала на ДФСГ „Интелект“ – Плевен се проведе комбиниран и открит урок по повод Световната седмица на предприемачеството, организиран със съдействието на Джуниър Ачийвмънт България, по чиито програми, работи и гимназията.

В инициативата се включиха ученици от 8 и 12 клас, изучаващи учебния предмет Предприемачество и Йоана Лазарова, преподавател по икономика в гимназията.

Фокусът бе поставен върху разширяване на знанията по предприемачество и с използването на интерактивни модели, по-големите ученици успяха да провокират интереса на съучениците си към предизвикателствата пред това да стартираш сам бизнес или да си служител, както и върху нужните предприемачески умения.

Инициативата приключи с дебат „Дали човек се ражда или става предприемач?“.

Мненията се обобщиха върху това, че човек, може да се роди предприемач, но за да успее и да стане идеален предприемач трябва непрекъснато да се учи и бори!

Снимки и информация: ДФСГ „Интелект“ – Плевен

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!