BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Директорът на Топлофикация Плевен с равносметка за развитието на дружеството в последните години

– Как оценявате работата си, откакто сте директор? Осъществили ли сте някакви по-сериозни инвестиции по Вашите съоръжения?

– Аз съм на длъжността изпълнителен директор на Топлофикация Плевен от есента на 2015 година. За 5 години свършихме много работа с колегите. С общи усилия направихме много за развитието на дружеството и въведохме много новости.
От 2016 година в Топлофикация Плевен бяха осъществени множество ремонти по основното оборудване, както най-големите са свързани с ремонта на газовата турбина и колел утилизатора. Всички дейности са извършени качествено и във възможно най-кратки срокове. Ниската аварийност на основните и спомогтелни съоръжения, собственост на Топлофикация Плевен са доказателство за надеждността им и адекватната им поддръжка.

– А персонала? Какви основни цели им поставяте и за какво следите най-зорко при оценка на работата им?

– Специалистите на Топлофикация Плевен старателно работят, за да изпълняваме основното ни задължение към плевенчани. Всички влагаме огромни усилия, за да осигуряваме на клиентите надеждни услуги с отлично качество.

От ръководството обръщаме сериозно внимание на качествената работа на персонала. Важно е всяко звено в предприятието, както поддръжката на съоръженията, така и организирането на производството и планирането на режимите на работа. Стремим се да постигнем баланс между всички звена, който да ни позволява да работим в най-ефективния режим.

– Как успявате да постигнете добър баланс при управлението и разпределението на задачите на персонала, на Топлофикация Плевен?

– Както акцентирах по-рано, за нас приоритетно е да организираме дейността на персонала по най-оптималния начин. Това се случва чрез ясно и точно определяне на техните задачи и цели. За нас е много важно да проследяваме резултатите от изпълнените цели от всеки служител и работник. По този начин успяваме да обърнем внимание, когато възникнат грешки, и с общи усилия и много работа се стараем да преодолеем слабостите.

– А проверките на РИОСВ? Констатирани ли са проблеми през годините, в които сте директор?

– Не, няма констатирани нередности и нарушения в работата на Дружеството. Резултатите след посещенията на територията на Топлофикация Плевен винаги са потвърждавали, че съвестно спазваме законите и наредбите, както и препоръките им. Мисля, че Топлофикация Плевен може да бъде сочена като добър пример.

– За финал. Върху какво сте се фокусирали в момента? Имате ли нови проекти?

– Усилено работим по изпълнение на последния ни проект. Инвестираме в нова когенерация. Наскоро пристигна оборудването и в момента се осъществяват проектни работи, подготвят се също строителните и монтажни дейности на новото съоръжение.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!