BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДГ „Слънце“ – Левски е удостоена с високото звание eTwinning school

В ролята си на Национална агенция по Програма „Еразъм+“ и Програма „Европейски корпус за солидарност“ както и на Националното звено за координация по дейност eTwinning за България, Център за развитие на човешките ресурси официално уведомява Регионално управление на образоването – Плевен за високата награда, с която ДГ „Слънце“ – Левски е удостоена.

Работейки активно и всеотдайно в европейската платформа за електронно сътрудничество между училищата от цяла Европа – платформата eTwinning, ДГ „Слънце“ – Левски е удостоена в началото на 2020 година с високото звание eTwinning  school. За това информират от Регионалното управление на образованието- Плевен. Със Знака „eTwinning  school“ eTwinning оценява и награждава участието, ангажираността и отдадеността не само на отделните учители, работещи в дейността, но и на цялата детска градина, в която екипи от учители и ръководители работят заедно.

Като знак на признание на  положените усилия, както и като награда за постигнатите резултати, ДГ „Слънце“ – Левски ще получи подаръчен пакет от Европейската комисия през месец септември 2020 г. Подаръчният пакет включва плакет, сертификат, документ „Мисия на eTwinning  училищата“ и знаме.

Регионално управление на образоването – Плевен изказва своята благодарност и поздравления към екипа на ДГ „Слънце“ гр. Левски, за високата оценка на Европейската комисия и на Центъра за развитие на човешките ресурси за цялостната дейност на детската градина и за отличието, с което са удостоени.

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!