BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дамски парфюми 2022: топ 5 на най-хубавите аромати

Има парфюмни класики, като Chanel №5 и J’adore Dior, които са се превърнали в абсолютен символ на женствеността и никога не излизат от мода. Новият век обаче има своите емблеми, заемащи челни позиции сред най-търсените дамски парфюми, актуални и през 2022 година. Кои са те, открийте в следващите редове.

За зрелите дами

Всяка жена, изградила собствения си стил, знае много добре какво търси в един аромат и какво иска да заяви с него. Затова вече е избрала този, който я допълва и, на който може да заложи при всякакъв повод. През последните десет години La Vie Est Belle на френската къща Lancome и Si на италианския моден бранд Giorgio Armani могат да се борят за титлата за най-хубавия дамски парфюм. Две ухания, зад които застават лица като Джулия Робъртс и Кейт Бланшет, които печелят симпатиите на жените по цял свят със своята харизма, елегантност и класа.

Първият аромат ви кара смело да заявите “Животът е хубав!”, връщайки ви към всички преживявания, изградили личността, която сте в момента, заедно с жизнерадостна комбинация от круша и къпина, подчертани от нежен жасмин, потаен ирис и освежаващ портокалов цвят. А за финал, подсладени от ванилия и пралина.

Второто ухание е за модерната жена, която съчетава умело кариера и личен живот. Успешна бизнес дама, грижовна майка или комбинация от двете, в него ще се припознае всяка жена със стил. Подобно на наименованието си и в ароматната композиция се залага на семплия почерк. Нотки на кадифен касис се допълват от сладка бяла фрезия и майска роза. Тези чувствени акорди са балансирани от благородни дървесни тонове, ванилия и пачули.

За младите момичета

Годините между 20 и 30 е периодът, в който търсим себе си, успехи и неуспехи се редуват постоянно, изпробваме различни стилове на обличане и ухания, докато не открием тези, които ни пасват най-добре. Тогава ни е трудно да се задоволим само с един и сме склонни да си съставим колекция от дамски парфюми. Онлайн сайтове като MAKEUP ни дават възможността да открием селекция от топ дамски парфюми 2022 и да открием единствения!

Good Girl от Carolina Herrera заблуждава с името си. Това е ароматът на съблазнителката, която обаче не отстъпва по интелект на красотата и чара си. Този мотив е загатнат с нотки на кафе и бадеми, допълнени от жасмин и тубероза, нежно поръсени от горчиво какао. Перфектната комбинация между сила и нежност.

Lancome Idole е уханието на непрестанно дерзаещите момичета, борещи се да постигнат целите си във всеки един момент. На новите лидери, които ще променят света към по-добро! За да ги характеризират, парфюмеристите от френския бранд комбинират свеж бергамот и сочна круша в началото, а след това ги обгръщат в чувствен воал от роза и жасмин, извеждайки ги до силния финал от бял мускус, кедър, ванилия и пачули.

Следва един дълготраен дамски парфюм, олицетворяващ силата и смелостта да бъдеш свободен. Libre от Yves Saint Laurent е искрящ контраст от мандарина, лавандула, къпина и жасмин, подсилени от мускус, бял кедър и сива амбра.

Потопете се в царството на ароматите и изберете този, който ви описва най-добре!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!