BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БМЧК обяви конкурс за деца на тема “Моят любим герой”

По случай Деня на детето Български младежки червен кръст /БМЧК/ обявява конкурс за деца до 11 години на тема: “Моят любим герой”.
Кой герой е спасявал света в сънищата ви? Чие наметало обичате да носите? Как вашият любим герой помага на хората? По какво си приличате с него? Нарисувайте ни любимия си герой. Приказен, филмов, такъв, за когото сте мечтали да срещнете или в какъвто искате да се превърнете. Вашият личен герой. Нарисувайте ни как помага и как спасява света, не ограничавайте въображението си! А ние обещаваме награди. Защото няма по-хубаво от детското добро.
Критерии за участие:
· В конкурса може да участват деца, които са на възраст до 11 години;
· Рисунката трябва да бъде изпратена в срок на ел. поща на БМЧК – youth.pr@redcross.bg
Важно! Във връзка с регламента за защита на личните данни Ви информираме, че при изпращане на писмо до ел. поща youth.pr@redcross.bg се съгласявате Българският Червен кръст да обработва личните Ви данни в съответствие с Общия регламент за защита на данните (ЕС) 2016/679 и изискванията на приложимото българско законодателство, и декларирате, че сте информирани относно:
1. Правното основание, целта (конкурс “Моят любим герой”), средствата и срокът (2 години) за обработка на личните данни;
2. Доброволния характер на предоставянето на данните и резултатите от отказа да бъдат предоставени;
3. Правото на достъп, коригиране и заличаване на събраните данни;
4. Правното основание, получателите и категориите получатели, на които данните могат да бъдат разкрити.
5. Предоставените снимки и лични данни могат да бъдат използвани във връзка с популяризиране на конкурса. Снимките могат да бъдат публикувани на интернет страниците на Българския Червен кръст и БМЧК (в т.ч. и в социалните медии), както и да бъдат използвани в рекламни и информационни материали за популяризиране на дейностите на организацията.
· Името и годините на детето трябва да бъдат написани на рисунка (отзад или някъде в ъгъла, за да не развалят концепцията на рисунката);
· Снимката на рисунката трябва да се вижда ясно и да бъде с добро качество.
Рисунките ще могат да бъдат изпращани до 8-ми юни (понеделник) до 17:00 часа.
Всички деца ще получат грамота за участие на имейла, от който е изпратена рисунката. Пет от тях ще получат награди като от БМЧК ще се свържат  с тях, за да дадат адреса си за получаване на пратката.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!