BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Безобразия на Свети Влас !

Снимка – фейсбук страница Nina IP

Така звучи гневният пост на актрисата от ДКТ „Иван Радоев” – Плевен, Нина Илиева. Препечатваме го без изменения. С уточнението, че тези безобразия не са от сега. Съсипването на българското Черноморие започна от 1990 година с раздаването му на мутри и новобогаташи с власт и пари.

В същото време новата министърка на туризма, Марияна Николова, ни уверява, че всичко е наред, защото се спазват противоепидемичните мерки и 360 хил. туристи са пренощували в хотелите на бургаска област.

Препечатваме постовете на актрисата и министърката, без редакторска намеса. Изводите оставяме на читателите.

Nina IP : Защо повече никога няма да избера българското ! Няма да е никак зле ако някой от френдовете ми депутати прочете това, което следва!
От 1 седмица съм в Св.Влас.
Хотела не е евтин, но……вместо голямо студио, за каквото бях платила, бях настанена в малко на същата цена.
В банята мирише на мухъл и въпреки молбата ми да ме преместят, и въпреки, че с огромни букви на входа на хотела пише “свободни стаи”, ми беше отговорено, че всичко е пълно.
Така….Отиваш към 9 на плаж…, но искаш чадър и шезлонги, за които в моя случай, при сегашните цени, плащам 20лв. ….вървиш, вървиш , вървиш и пак вървиш.. ….по плажа вървиш, покрай чадъри и шезлонги , но свободни такива няма и хора няма, но има чехли, хавлии и други вещи, които вероятно не са ценни на собствениците, защото в 7 сутринта са станали , за да си запазят свещеното място на плажа. Случва се и цял ден никой да не използва въпросните съоръжения, но тиквениците, които ти вземат парите за плаж, така и не вземат отношение – колко време аджeба, може да си резервираш с парцал, място…..Има и десетки шезлонги заключени с вериги….аха….😅😂😅
Попитах “мога ли да предплатя за следващия ден?”, “зависи колко или как ще платиш,ха ха ха!” – ми беше отговорено.
Ами, sorry, пичове, но в Гърция не ми късат нервите, нито ми вземат фантастични суми за кафе, нито обикалям като малоумна в лов на чадър и шезлонг, под доволно подигравателните погледи ва вече уловилите такива, нито ми тровят детето с храна, както се случи снощи….със скъпа храна, междудругото!
Унизително някак!
Родния бизнес гони родните туристи и ми е много смешно защо се надява на чуждоземни такива?! С тарикатлъци и липса на тротоари дори, заради презастрояване, няма как да стане!

Марияна Николова, министър на туризма. Снимка – лична фейсбук страница.

Марияна Николова: Над 360 хил. туристи, от които около 101 хил. чужденци, са пренощували в местата за настаняване в област Бургас въпреки кризата от началото на летния сезон до момента. Това съобщих на среща с бранша днес в Поморие.

Повече от удовлетворена съм от санитарните мерки, които са въведени в хотелите по българското Черноморие. Обектите, които посетих разполагат с необходимите санитарни материали.

Необходима е кампания за популяризиране на историческото ни наследство, което се намира по Черноморието.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!