BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

80 хиляди лева ще получи община Кнежа за обособяване на детски кът за почасова грижа

Детска градина “Мечо Пух” гр.Кнежа. Снимка – Пресцентър

Община Кнежа е получила одобрение за финансиране на проект за обособяване на детски кът за предоставяне на почасови грижи за деца в ДГ „Мечо Пух” гр. Кнежа. Средствата, предоставени от ОП „Развитие на човешките ресурси”, ще се използват за ремонт и оборудване на помещение в детската градина, където ще бъде обособен детският кът.

Александра Нинова – главен експерт в общинската администрация сподели за „Плевен прес“: Забавачницата ще могат да посещават всички деца до 12 г., които по някаква причина не посещават училище, детска градина или детска ясла. Грижите за децата ще се предоставят от безработни лица, които ще преминат необходимото обучение. Така освен, че ще предоставим нова услуга за родителите и децата, ще бъде осигурена и заетост на наетия персонал за 12 месеца. Предстои подписване на договор и старт на ремонтните дейности.

Прочетете също

Плевенските кафенета предлагат на своите клиенти 1 час безплатно кафе Безплатно кафе от 11.-99 до …

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!