BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

След Вълка и Камен Балбузанов /Куката/ се предаде

KAMEM

Kамен Балбузанов бе издирван заради влязла в сила присъда. Камен Балбузанов-Куката се е предал в затвора в Плевен. Той бе издирван от април заради присъда на Върховния касационен съд. Тя е за банда за рекет, побои, изнудвания и други. В момента затворът обработва документите му. Така ще стане ясно колко трябва да лежи. Той бе осъден на 4 години затвор, но ще се пресмята колко време е изкарал в ареста и заключен у дома.

В края на април 2017 г. Куката бе арестуван като лидер на банда за рекет, принуда и палежи, действала в Плевен. Разследващите тогава твърдяха, че сред жертвите било семейството на изчезналия безследно през 2015 г. бизнесмен Йоско Исаев, един от собствениците на “Плевенски хляб”.

От семейството потърсили Куката и хората му, за да помогнат в разрешаване на случая. Рекетът започнал след усложняване на отношенията между тях. Куката стоя 4 г. в ареста, а делото бе висящо във ВКС. Осъден е за изнудване на бизнесмен, който имал надуваем атракцион в един от плевенските паркове.

През 2003 г. Районният съд в Плевен осъди Балбузанов за хулиганство и побой, но по-горната инстанция го оневини. През 2009 г. Куката по чудо оцеля под градушка от куршуми в пиано бар в Плевен. За атентата беше арестуван Георги Петков-Дачи и го осъдиха на 20 г. затвор.

Информация – Проватон.бг

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!