BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Карлос Насар става „Почетен гражданин на Червен бряг“ на тържествена сесия на 26 август

С голяма радост и гордост, Община Червен бряг обявява, че Карлос Насар, Олимпийски шампион – гордост на България, ще бъде удостоен със званието „Почетен гражданин на Червен бряг“. Тържествената церемония ще се състои на 26. 08. 2024 г. от 18:30 ч. в Ритуалната зала, където ще бъде официално връчено признанието за изключителните му постижения и принос към спорта. Това информират от община Червен бряг.
Освен почетното звание, Общината ще удостои Карлос Насар и неговия треньор Павел Христов с парична награда, като знак на признателност за техния усилен труд и постигнатите успехи на най-високо ниво.
В чест на нашия Олимпийски шампион и неговите постижения, събитието ще бъде последвано от празничен концерт на пл.“Марко Ненков“ със специалното участие на 100 каба гайди и техните традиционни български мелодии и песни, Трио Сопрано, които ще представят вокални изпълнения на класически и съвременни произведения, а най-малките ще бъдат представени от децата от Детска градина „Зора“, с тематичен танц посветен на шампиона.
„Заповядайте да отпразнуваме заедно този исторически момент за града ни и да отдадем заслуженото признание на един истински български герой!“, призовава двоите съграждани кметът на община Червен бряг Атанас Атанасов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!