BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Директорът на МБАЛ – Червен бряг: Жената е добре, чакаме резултата, всичко е спокойно

МБАЛ – Червен бряг. Снимка – архив Плевен прес

На редакционният ни телефон се обади директорът на МБАЛ – Червен бряг с остро възражение за публикуван от нас материал за родилката, на която са взети проби за коронавирус. Ето какво каза по този повод Камен Влахов – директор на МБАЛ Червен бряг:

“Тази сутрин са взети проби на въпросната родилка, тъй като е била с висока температура. Пробите са изпратени в референтна лаборатория. Резултатите ще бъдат обявени след 24 часа. В момента въпросната жена е в добро състояние, както и останалите пациентки в АГО отделението. След излизане на резултатите от теста, всички пациентки от отделението ще бъдат изписани.”

К. Влахов изрази възмущение от публикацията ни, като заяви, че тя всява паника и това е подсъдно. Освен това била невярна. Благодарим на г-н Влахов, че се обади и даде информация, но сме длъжни да отбележим, че паниката се дължи на нейната липса! 24 часа хората в Червен бряг ще живеят в страх, защото няма кой да им каже това, което в момента директорът на болницата казва на нас. Защото има заповеди от София.

Надяваме се заради дадената от г-н Камен Влахов информация, същият да няма проблеми. Както и ние с търсенето на отговори, които са не по-малко важни в битката с коронавируса!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!