BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ученичка от ОУ „Валери Петров“ ще представи област Плевен на националния кръг на „Знам и мога“

След проведения областен кръг на Националната олимпиада „Знам и мога“ за участие на национално ниво се класира единствено Полина Петкова Асенова – четвъртокласничка от ОУ „Валери Петров“ – Плевен. Националната олимпиадата „Знам и мога” е интердисциплинарна и дава възможност на ученици от ІV клас от всички области на България да премерят сили и покажат своите знания и умения, придобити чрез обучението по различни учебни предмети от началния етап на основната образователна степен. Тя съдейства за откриване на деца с високо ниво на умения за осмисляне и обобщаване на учебното съдържание.

Успехът на Полина Асенова се дължи на старанието и отговорността на момичето, професионализма на класния ръководител, подкрепата от страна на родителите. Полина се готви за участието си в това състезание под ръководството на учителите Мариана Кулева и Таня Илиева, които не за първи път постигат подобен успех със свои възпитаници.

Информация и снимки: ОУ „Валери Петров“ – Плевен

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!