BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ученици от ДФСГ „Интелект“ получиха сертификати след подготовката за проекта във Франция

ДФСГ „Интелект“ приключи предварителната подготовка на групата ползватели по проекта „Digital INTELLECT in the  Digital Age“- образователна ИНОВАТИВНА лаборатория.

За успешно й приключване и нивото на придобитите знания и умения в сферата на информационните технологии и икономическите дисциплини – част от подготовката по проекта в България- бяха раздадени сертификати.

Компетенциите от предварителната подготовка са основата за продължаващото обучение и стаж в предстоящата мобилност от 17 март до 6 април 2024 г. в Ница. Разширените професионални и езикови познания ще подпомогнат участниците в  процеса на интегриране в мултикултурна работна среда и създаването на нови контакти, както и за тяхното личностно и професионално развитие.

Очакваните резултати от проекта са създаване и развитие на международни връзки и установяване на  сътрудничество с нови училища и институции от Франция.

Иновативните практики и решения, произтичащи от мобилностите ще са  основа за създаването в края на проекта на иновативна образователна лаборатория „ИНТЕЛЕКТ“.

Това информират от ДФСГ „Интелект“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!