BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Топлофикация – Плевен отчита с 26% по-високо потребление за март в сравнение със същия месец миналата година

 

„През месец март Топлофикация – Плевен е доставила на клиентите си с 26% повече топлинна енергия в сравнение с март 2020 година.“ За това информираха от Дружеството в изпълнение на желанието на КЕВР за повече прозрачност в процеса по формиране на фактурите за потребената топлинна енергия от абонатите.

Според специалистите на Топлофикация – Плевен повишаването на консумацията на топлинна енергия с над ¼ в сравнение с  потребеното количество година по-рано се дължи основно на по-ниската средномесечна температура за отчетния период. По данни на НИМХ – гр. Плевен за март 2021 година тя е 5,040С, докато през март 2020 годинае била 8,190С.

„За март 2021 година почти 73% от клиентите на Топлофикация Плевен са получили сметки до 100 лева“, съобщават от дружеството.

От Топлофикация – Плевен отбелязват, че на гърба на всяка фактура е отпечатана и подробна информация за консумираната енергия и отчетените единици от уредите.

От 14 април фактурите за март се разнасят до адресите на клиентите. Още информация ще намерите на сайта на Топлофикация Плевен http://toplo-pleven.com. 

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!