BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Топлофикация Плевен“: Всеки клиент, заявил електронна фактура, допринася за опазването на околната среда

„Клиентите на „Топлофикация Плевен“ могат да преминат към електронна фактура. За целта е необходимо да попълнят „Заявление-декларация“ по образец. Формуляр може да бъде получен на място в клиентския център или да се изтегли от нашия сайт, в раздел Е-Фактура. Надлежно оформените документи трябва да се представят  на място или чрез сканирано копие на имейл адрес – abonati@toplo-pleven.com.“, напомнят от предприятието.

Все повече потребители на дружеството предпочитат този начин за получаване на сметките си. „Основното предимство на „Е-фактурата“ е, че потребителите я получават още в моментана нейното издаване. Не е за подценяване и фактът, че при издаването на електронна фактура се свежда до минимум допускането на грешки при поредността, дублирането на номерация, анулирането и архивирането на документи. Издадените фактури се съхраняват в електронен архив.“, заявиха от дружеството и подчертаха, че Е-фактура е изцяло законосъобразен метод за получаване на сметки.

„Електронните фактури не само са удобство за клиентите, но са и важен фактор за опазването на околната среда. Те са равностойни на хартиените фактури и съдържат същите данни, като това ги прави валидни електронни документи. С този избор клиентите допринасят за намаляване на изсичането на горите. Ако редуциране консумацията на хартия, ще запазим ценни природни ресурси, ще намалим замърсяването на водите и парниковия ефект и ще спестим енергия.“, споделиха от предприятието.

От „Топлофикация Плевен“ посочиха, че наред с екологичните инициативи са направили всичко възможно, за да подсигурят успешен сезон.

 

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!