BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Творби на деца от Артшкола „Колорит“ – Плевен отпечатани в международния сборник „Роди се дете“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Рисунки на седем деца от Артшкола „Колорит“ – Плевен са отпечатани в Сборник с детски творби, посветени на Рождество Христово „Роди се дете“. Представени са селектирани от наградените  творби от Международния онлайн конкурс „Дете се роди, Син ни се даде“ от четирите издания от 2016 до 1019 година. Това научихме от ръководителя на школата Майя Ананиева.

В конкурса, посветен на един от най-светлите християнски празници Рождество Христово свои рисунки и литературни творби представят деца от цял свят на възраст от 5 до 18 години. Международния арт форум  се организира от Детско списание „Щъркел“. Сборникът е отпечатан от Фондация „Библейска лига“- България и в момента се привежда на английски, украински и сръбски език, за да бъде разпространен в много страни, представяйки цветните, чисти и мъдри послания , феерията от цветове и истории за добротворство, вдъхновени от раждането на Божия Син. В книгата са отпечатани творбите на Никола Ангелов, Дивна Обретенова, Елеонора Герганова, Ивайла Петрова, Радослава Панкова, Марияна Кръстева и Николай Николов. Сборникът излиза  дни преди  Великден, за да направи радостни и щастливи всички, които се докоснат до неговите страници.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!