BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стефан Бурджев: За мен е важно Плевен и областта да бъдат във фокуса на държавното управление /видео/

Политиката е борба, борба да наложиш своята визия, своя личен пример за решаване проблемите на хората. Трябва от една страна да защитаваш гражданския интерес, от друга – да се противопоставяш на институционален, икономически и олигархически натиск. Това заяви в интервю Стефан Бурджев, втори в листата на Коалиция „БСП за България” за 15-ти МИР – Плевен.

„За мен е важно Плевен и областта да бъдat във фокуса на държавното управление. Не е тайна, че през последните години Плевен е изключително пренебрегван и унижаван регион. За мен е важно проблемите на всеки един гражданин да бъдат поставяни, решавани, да има план за развитие  на всеки един регион. Искам да съм народен представител на едни себеуважаващи се, горди и живеещи  в благополучие жители на Плевен и областта. В тази посока ще работя“, категоричен бе Стефан Бурджев.

И добави, че е крайно време „да решим дали искаме да вървим спокойно, балансирано, обединено и планирано към развитието ни като общество и като нация или да се хвалим с постижения на парче и да задоволяваме индивидуални претенции”.

Стефан Бурджев отправи апел за масово гласуване в неделя, за да бъде победен купеният и корпоративният вот.

Цялото интервю вижте тук:

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!