BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Смяна на щрангове – кой ще свърши работата качествено и бързо?

Ремонтът в апартамент, особено в стари къщи, често започва с подмяна на такива части от водопроводните комуникации като смяна на тръби в банята, тръби за отопление, радиатори, канализационни щрангове. Водопроводните щрангове са много важни. Защо? Вероятно искате всичко в дома ви да е искрящо чисто след ремонт, а ръждясалите стари тръби могат да съсипят целия външен вид. Да не говорим, че ако протекат, ще стане голяма беля.

Смяна на водопроводни щрангове в апартамент обаче не е толкова проста работа.

Кога се налага смяна на щрангове?

При планова подмяна, която трябва да се извърши веднага след изтичане на срока на експлоатация на водопроводното оборудване. Гаранцията за безпроблемна работа на метален водопровод е 25 години, като след 40 години употреба тръбите вече се водят аварийни. Добрата новина е, че можете да получите качествена услуга изгодно – смяна на щрангове цена от 270 лв.

Непланирана спешна смяна на щрангове обикновено се извършва, ако възникне авария (теч).

Дори ако тръбите изглеждат здрави и надеждни, след изтичане на експлоатационния им живот не трябва да разчитате на тяхната привидна надеждност. Водопровод, който е в това състояние, може лесно да протече и да унищожи всичко. А това означава ремонт както за вас, така и за съседите.

Също така е препоръчителна смяна на щрангове, когато така или иначе вече тече основен ремонт на апартамента. Често пъти водопроводите често са скрити зад декоративни панели или в стени, което значително усложнява достъпа до тях. Затова е по-добре да сте сигурни, че щранговете са в отлично състояние.

Не бива да забравяте, че смяната на щрангове е много отговорно начинание и тази работа трябва да се извършва внимателно. Тоест, необходимо е да се свържете с истински професионалисти. Не е никак желателно да се доверявате на всеки, който ви каже, че ей сега набързо ще ви свърши работата. Има много ненадеждни майстори, способни да навредят повече, отколкото да помогнат.

Ето защо, не бъдете твърде доверчиви. Свържете се с професионалисти, които наистина знаят какво правят и които през годините са си изградили непоклатим имидж. Само така ще останете доволни от качеството и бързината на услугата и ще се радвате години наред на спокойствие – живот без течове, наводнения и съсипана покъщнина. Звучи добре, нали?

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!