BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слънчев уикенд. Време е за разходка!

Днес ще преобладава слънчево време. До обед в западните части на Дунавската равнина, а около обед и в централните облачността временно ще се увеличи. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток, а в късния следобед от североизток-север. Минималните температури ще бъдат около и малко под 0°. Максималните температури ще се повишат и ще бъдат между 12° и 15°.
Над западните и централни части на Стара планина ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, а след обед ще се преориентира от север. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 9°. Максималната температура на 2000 м ще е около -2°.
В неделя ни очаква слънчево време. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще останат около 0°. Максималните температури още малко ще се повишат и ще бъдат между 14° и 17°.
Над западните и централни части на Стара планина ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток-изток. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 12°. Максималната температура на 2000 м ще е около 2°.
Информация: НИМХ Плевен

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!