BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сервитьори, бармани, строители и шивачи са сред най-търсените в бюрата по труда в Плевенско

Обяви за сервитьори, бармани, шивачи и строители са сред най-честите в бюрата по труда в област Плевен. Това става ясно от посочените свободни позиции в онлайн трудовата борса на Агенцията по заетостта.

Дали заради отпускането постепенно на антиковид мерките, но се увеличава търсенето на бармани и сервитьори. Ресторант в Плевен е обявил, че набира 10 служители за работа на блок маса като посочената заплата е 800 лв.

По традиция в Плевен най-много се търсят шивачки. Фирма е заявила 10 места за кетелисти с опит поне 2-годишен, като обещава и бонуси към заплатата. В друга обява се посочва, че се търсят работници за шиене на марково дамско и детско облекло като се изисква се квалификация за работа с права и/или OV-машина.

Хотел в Плевен търси 10 камериери срещу заплата от 800 лв.

Фирма търси 50 служители за поддръжка на общи части на хотели в Гърция. Посочено е, че кандидатите трябва да знаят английски или гръцки език.

От 750 до 1000 лв. варират заплатите там, където са посочени от работодателите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!