BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ръкавици и чували осигурява Община Плевен на желаещите да почистят около домовете си

Община Плевен осигурява безплатно ръкавици и чували за отпадъци на всички, които желаят да почистят междублоковите и обществените пространства. Наближаващите светли празници са добър повод освен за душите, да се погрижим за чистотата и на заобикалящата ни среда, призовават от местната управа.

Необходимо е гражданите да се обадят на тел. 064/ 881 336, за да заявят предварително нужните количества чували и ръкавици. Материалите се получават в стая 25 в сградата на Общината. За целите на почистването ще има и допълнителни контейнери за отпадъци. След провеждане на акцията, отговарящата за съответния район почистваща фирма ще извозва боклука.

Община Плевен отново призовава прилежащите площи около домовете да се почистват регулярно, както и да не се изхвърлят отпадъци на нерегламентирани места. За да е чисто, е нужно да се полагат периодични усилия. Затова местната администрация целогодишноподкрепя инициативи на гражданите и предоставя безплатно чували и ръкавици.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!