BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Роси Денчева започва участие в турнира от втора категория на ITF в Хасково

11 българчета (6 юноши и 5 девойки) започват участието си в основната схема на турнира от втора категория на ITF в Хасково. Надпреварата се провежда в парк „Кенана“ в Хасково, информират от Българската федерация по тенис.

Основната схема е съставена от по 32 юноши и девойки  Състезанието е с 20-годишна история и носи точки за световната ранглиста. Финалите ще бъдат в неделя.

При юношите ще бъдем представени от Пьотр Нестеров, Иван Пенев, Янаки Милев, Динко Динев, Драгомир Драганов и Георги Георгиев.

При девойките България е представена от Денислава Глушкова, Александра Габровска, Росица Денчева ТК „Плевен – 90“, Катерина Димитрова и Елизара Янева.

Това е поредното доказателство за изключително силните турнири, които Българската федерация по тенис организира на родна земя, давайки предпоставка на българските таланти да се срещат с най-добрите в света и да печелят точки за световната ранглиста.

Освен най-добрите български състезатели в турнира участват представители на над 15 държави.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!