BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Радостин Василев: Днес е тъжен ден за България

Снимка – фейсбук страница.

Преди минути министърът на спорта Радостин Василев, който е в оставка, написа на страницата си следния пост:

„Днес е тъжен ден за България.

Днес не просто беше свален председателят на НС Никола Минчев, който е абсолютен професионалист. Днес 20 депутати от ИТН открито се продадоха на мафията. Видях лицата им в залата днес. Много от колегите бяха тъжни и гузни. Изглеждаха уплашени и насила там. От днес те вече са ПРЕДАТЕЛИ. Предатели спрямо българския народ и спрямо идеята за която са там. Това, което се случвя е подмяна на вота на българския народ от 20 човека, управлявани от задкулисни интереси. Няма сила на света, която да ме накара да се обединя с тези, срещу които съм се борил години наред. Днес видях лицата и на петимата колеги, които не пожелаха да участват в това предателство. Те бяха свободни и с високо вдигнати глави.

Тази прегръдка на ИТН с ГЕРБ и ДПС е краят за ИТН. Краят на идеята за борба, за ново начало, за нов модел. Краят и на един неуспешен бизнес проект, което е положителната новина за България.

Всичко започва от начало. Скоро сме на площада.

Силата е в ИСТИНАТА!!!“

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!