BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Първи грижи за бебето у дома – тема на новото издание на Училището за бъдещи родители в „Мама и Аз“ на 24 ноември

Мама и Аз
qrf

Първи грижи за бебето у дома, е темата на Училището за бъдещи родители, организирано от Клиниката за майчино и детско здраве „Мама и Аз“ през ноември. Поредното му издание ще се случи на 24 ноември /петък/, от 11:00 ч., като на въпросите на участниците ще отговаря Малина Виткова – старша акушерка в Родилния комплекс. Половин час преди началото на училището – в 10:30 часа, ще се проведе и инициативата „Дни на отворените врати“, по време на която бъдещите майки и татковци ще имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в Родилния комплекс на клиниката.

„Първите дни на бебето вкъщи са свързани с неговата адаптация и физиологични състояния, характерни за първите 28 дни след раждането. Може да се каже, че този период е истинско предизвикателство за всеки родител и е свързан с много емоции и въпроси. Ние можем да помогнем“, уверяват от „Мама и Аз„.

Желаещите да се включат в инициативите на „Мама и Аз“ е необходимо единствено да се запишат предварително на тел.: 064 678-400.

Текст и снимка: „Мама и Аз“ – Плевен

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!