BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Проекти с регионално и национално значение са сред акцентите в програмата на „Продължаваме Промяната“ за Плевенска област

Срещите с избирателите за пореден път потвърждават нашата убеденост в неизползвания потенциал на Плевенска област, категорични са кандидатите за народни представители от „Продължаваме Промяната“. Според тях, един от сериозните проекти, който би имал не само регионално, но и национално значение, е изграждането на модерна водноелектрическа централа край Никопол, с хидрокинетични турбини с мощност от 1800 мегавата. Екипът на „Продължаваме Промяната“ от плевенската листа е убеден, че трябва да се изготвят 3-D карти на Северна България и да се определят местата, на които могат да бъдат изградени геотермални мощности за добив на екологична и евтина топлоенергия за домакинствата, индустрията и селското стопанство.


Сред темите по време на разговорите в региона е възвръщането към традициите в производството на плодове и зеленчуци, на трайни насаждения. „Брандиране“ на българската медоносна пчела е едно от предложенията, дадено от пчелар с над 2000 кошера. Като регионални приоритети са заложени изграждането на индустриален парк и логистичен хъб в Плевен и на мост над река Дунав при Никопол. Активна работа с компаниите от Плевенска област за привличане на европейски и международни фондове за дялови инвестиции е друг акцент в регионалните приоритети. Сред тях е и въвеждането на контрол при процесите в общините с цел елиминиране на корупцията и подобряване на бизнес средата, което ще увеличи българските и чуждите инвестиции в Плевен и областта, и ще добави стотици нови и разнообразни работни места.
Кандидатите за народни представители от листата на „Продължаваме Промяната“ са категорични, че ще работят за заличаване на разделението Северна – Южна България. Те ще продължат срещите си на открито с избирателите, като на 6 ноември ще бъдат в Кнежа, на 8 ноември ще бъдат в Левски, на 9 ноември – в Червен бряг и на 10 ноември в Долни Дъбник. А на 7 ноември организират спортна неделя в парк „Кайлъка“, където всички плевенчани са поканени да бягат по алеите и да карат велосипед с кандидатите от листата.

„Продължаваме Промяната“ са под номер 25 в интегралната бюлетина
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!