BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пробни онлайн матури за зрелостниците организира СМБ – Плевен

Пробни матури по български език и литература и по математика за зрелостниците организира Съюзът на математиците в България – секция Плевен.
На 24 април ще се проведе пробният зрелостен изпит по Математика за учениците от 12 клас по формата на ДЗИ. Изпитният материал ще бъде качен във виртуална класна стая „Пробен зрелостен изпит Математика – 24.04.2021“ в Google Classroom. За да се присъедини ученикът е необходимо да ползва личен и активен гугъл акаунт (*****@gmail.com). Служебните акаунти на учениците за образователните платформи не могат да бъдат използвани. На 22 април 2021 година във виртуалната стая ще бъде публикуван пробен файл.
В деня на изпита, в 9:00 часа ще бъде публикуван изпитният тест с време за работа – 4,5 часа.
На 25 април 2021 г. ще се проведе online пробният зрелостен изпит по български език и литература за учениците от 12 клас по формата на ДЗИ. Изпитният материал ще бъде качен във виртуална класна стая „Пробен зрелостен изпит БЕЛ – 25.04.2021“ в Google Classroom. И тук трябва да се ползва личен и активен гугъл акаунт (*****@gmail.com). Служебните акаунти на учениците за образователните платформи не могат да бъдат използвани.
В деня на изпита, в 9:00 часа ще бъде публикуван изпитният тест с време за работа – 4,5 часа.
Такса правоучастие и за двата изпита е по 15 лв.
Повече информация за изпитите и как да платите таксите ТУК.
За справки: телефони 0887 754 177, 0887 383 643, 0886 768 654

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!