BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Приключва основният ремонт на ул. „Калофер“ в Плевен

Дейностите по основния ремонт на ул. „Калофер“ в Плевен са към своя край. Тази седмица ще бъдат подготвени тротоарите за изливане на бетон, предстои насипване с камък в подготовката за асфалтиране, информират от Пресцентъра на местната управа.

Улица „Калофер”, заедно с „Гюмюрджина“, „Кратово“, улица до ДГ „Дружба“, „Неофит Бозвели“, „Странджа“, „Бургас“, „Ген. Колев“ и „Ген. Столетов“, са включени в Инвестиционната програма на Община Плевен за 2021 г. и ще бъдат ремонтирани за общо 1 300 000 лв. Средствата бяха отпуснати с Постановление № 360 от 10 декември 2020 г. на Министерския съвет.

Тампониране на единични дупки в настилката на бул. „Г. Кочев“ и „Русе“ ще извърши „Инжстрой” ЕООД в седмицата до 30 април 2021 г. Дейността е в изпълнение на договор „Текущ ремонт на уличната инфраструктура, организация и безопасност на движението на територията на гр. Плевен и кметствата без самостоятелен бюджет”. От фирмата ще работят и по тампониране на дупки на улиците„Г. Бенковски“, „П. Волов“, „Охрид“, както и в четирите района на жк „Дружба“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!