BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

През май ще продължи дело за опит за подкуп на полицаи

През май ще продължи дело за опит за подкуп на полицаи, по което обвиняем е 38-годишен мъж. Това се посочва в съобщение на Пресцентъра на Съда в Плевен.

Наказателното дело е образувано по обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Плевен. 38-годишният е с повдигнато обвинение, че на 4 март миналата година е направил опит да даде подкуп на полицаи – сума от 1950 лева. Целта била длъжностните лица да не изпълнят задължението си по служба и да не съставят акт за установено административно нарушение, както и да не предприемат действия по задържането му по реда на Закона за МВР.

По време на проведеното днес съдебно заседание в Окръжен съд – Плевен са разпитани четиримата явили се свидетели и две вещи лица. Делото е отложено за призоваване и разпит на друг свидетел по делото. Следващото съдебно заседание е насрочено за 19.05.2021 година, информират от Съдебната палата в Плевен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!