BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Предстоят две обществени обсъждания на Плана за интегрирано развитие на Долни Дъбник

Обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Долни Дъбник (ПИРО) за периода 2021-2027 г. ще се проведе на 22 и 23 април, информират от местната управа. Целта на обсъжданията е да се представи на широката общественост проектът на плана.

За да бъде обхванат по-широк кръг от заинтересовани страни ще се проведат 2 обсъждания – на 22.04.2021 г. от 11.00 часа – присъствено в многофункционалната зала в сградата на Народно читалище „Илия Бешков 1898” гр. Долни Дъбник, ул. „Христо Янчев” № 64 и онлайн – на 23.04.2021 от 11.00 часа – в платформата Microsoft Teams.
Присъственото обществено обсъждане ще се проведе изцяло съгласно въведените противоепидемични мерки.

За да може онлайн обсъждането да бъде конструктивно, трябва да се заяви предварително участие на имейл: piro_dolni_dabnik@mail.bg, където да се посочат име и фамилия. На мейла, от който е направена заявката, ще бъде получен линк с покана за включване в срещата в деня преди провеждането й.
За всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъжданията могат да разгледат качените материали на страницата на община Долни Дъбник (линк от сайта на общината www.dolni-dabnik.com) или да изпратят своите препоръки и забележки на ел.поща: piro_dolni_dabnik@mail.bg.
Планът е стратегическият документ за развитие на Долни Дъбник през следващите 7 години, ето защо е важно участието на жителите на общината.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!