BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Представители на младежка фондация „Арете“ гостуваха в ПГМХТ – Плевен

В ПГМХТ – Плевен днес гостуваха представители на младежката фондация „Арете“ – Мустафа Рамадан, програмен директор и Снежина Славеева. На среща с учениците от гимназията Мустафа Рамадан сподели своя житейски път, трудностите и успехите, които е постигнал. Той е роден в град Провадия, имал е много трудности през живота си, но изпълнен с мечти и мотивация за успех. Завършил е висшето си образование в Американския университет, участвал е в различни студентски клубове, вицепрезидент и президент на клуба по предприемачество и бизнес в университета. Работил е в САЩ, за да може да се издържа по време на следването си.

Мустафа Рамадан показа на учениците, че водещото за успеха е личната мотивация и желание за развитие. Той презентира и летния лагер „Заедно напред”.

Снежина Славеева  представи възможностите за кандидатстване в университетите в България и какво предлага фондацията „Арете” за студентските стипендии и финансиране за продължаването на образованието.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!