BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

По проект правят външен и вътрешен ремонт на ДГ „Мечо Пух “ в Кнежа

По проект от Посолството на САЩ в България, предстои да се извърши външен и вътрешен ремонт на детска градина „Мечо Пух “ гр. Кнежа. Това информира кметът на Община Кнежа Илийчо Лачовски.
Това е петото детско заведение от общо шест на територията на Община Кнежа, в което ще бъде извършено цялостно реновиране.
Дейностите включват ремонт на покрив, поправка на топлоизолацията на фасадата, боядисване на екстериора и облицовката, смяна на дограма, смяна на настилките във вътрешните помещения, обновяване на електрически и ВиК инсталации и др.
Общата цел на проекта е повишаване качеството на образователния и възпитателен процес и работна среда на децата, педагогическия и непедагогическия персонал, чрез осигуряване на модерна, здравословна и функционална образователна инфраструктура.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!