BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Плевенският бизнес поканен на онлайн конференция с потенциални партньори от Ростов на Дон

Администрацията на побратимения ни град Ростов на Дон, Русия има идея да организира съвместно със Съюза „Търговско-промишлена палата на Ростовска област” и Търговското представителство на Руската Федерация в Република България онлайн конференция с участието на ръководителите на Ростов на Дон и Плевен и представители на бизнеса от двата града.
Видеоконференцията има за цел да бъдат установени контакти между предприемачи от българска и руска страна и активизиране на икономическото сътрудничество между двете държави. Партньорите от Ростов на Дон планират събитието да се проведе през м. май 2021 г., като очакват денят и часът да бъдат определени от плевенските участници. Това се посочва в покана на кмета Георг Спартански към представители на плевенския бизнес.
Желаещите могат да заявят своето участие на e-mail: pr@pleven.bg или а тел. 064/881288; 064/881353, като посочат в коя сфера искат да установят контакти с руски партньори.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!