BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Плевенските социалисти в НС на БСП са подкрепили Корнелия Нинова

Плевенските социалисти в НС на БСП са подкрепили Корнелия Нинова – Плевен прес | Новини и актуална информация Плевен

Последни новини

Снимка – интернет.

Днес, 7 юли, от 16:00 ч. в сградата на „Позитано“ 20 се провежда заседание на Националния съвет /НС/ на БСП. Заседанието е закрито и на него е предоставена информация за проведените преговори с ПП “ Продължаваме промяната“ за съставяне на правителство в изпълнение на решение на НС на БСП от 26.06. 2022 г. Отчетени са приоритетите на БСП в социалната сфера, земеделието  и другите секторни политики.

На заседанието присъстват и плевенски социалисти – членове на НС.  В това число Свилен Атанасов, който е и Областен председател на БСП,  Стефан Бурджев – зам. министър на земеделието в оставка,  Красимир Кръстев,  Мирослав Михайлов,  Антонио Василев, Димитър Кочков,  Емануил Аргилашки, Радослав Илиевски.  Всички те са подкрепили изнесения от Корнелия Нинова доклад на Изпълнителното бюро на НС на БСП. От присъстващите членове на НС 102 са гласували „за“, 1 „против“ и 4 – „въздържал се“. Докладът е срещнал пълната подкрепа на присъстващите социалисти.

На заседанието на НС в София,  не присъстват двама социалисти – Васил Антонов и Иван Мандински.

Работата на НС продължава.

Прочетете също

Снимка – Пресцентър Община Никопол „ Мирът не означава отсъствие на война, а присъствие на …

Настройки на кутийката за бисквитки

Настройки на кутийката за бисквитки

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!