BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пламен Тачев потърси съдействие от социалния министър за ремонт на кухнята на социалния патронаж

По молба на кмета на Община Червен бряг д-р Цветан Костадинов, народният представител Пламен Тачев проведе среща със социалния министър Деница Сачева, на която бе обсъдена възможността министерството да отпусне средства за ремонт на кухнята на социалния патронаж в Червен бряг.

Всеки ден кухнята осигурява топла храна на около 330 жители на общината – това са предимно възрастни хора, трудноподвижни и такива с ТЕЛК-ови решения. За всички тях социалният патронаж е жизнено необходим, поради което кметът Цветан Костадинов иска кухнята да бъде разширена и още повече наши съграждани в нужда да могат да получават храна от нея. За целта обаче тя трябва да бъде ремонтирана.

Пламен Тачев е категоричен, че ще направи всичко възможно това да се случи и заяви, че е оптимист след срещата с министър Сачева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!