BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общински съвет – Плевен ще заседава на Велики четвъртък

Заседание на Общински съвет Плевен. Снимка Пресцентър

На   29 април 2021 г. от 09.00 часа в Конферентната зала на Община Плевен в сграда „Гена Димитрова“  ще положат клетва новообявените общински съветници. Това са Венцислав Крамолински „БСП за България“ и Милчо Илиев МК “Демократична България – Обединение(ПП СДС, ПП БЗНС) “ , които влизат в местния парламент на мястото на избраните за народни представители съответно Йлиян Йончев от групата на „БСП за България“ и Албена Върбанова от групата на „МК “Демократична България – Обединение (ПП СДС, ПП БЗНС)”.

В дневния ред на заседанието на Общинския съвет са предвидени още 41 точки за приемане на програми, доклади и наредби. Ще бъдат разгледани годишната програма за развитие на читалищната дейност в общината, както и предложения за избор на управители на  „Инжстрой” ЕООД, „Паркстрой” ЕООД, „Диагностично-консултативен център  II – Плевен” ЕОО и „Диагностично-консултативен център III – Плевен” ЕООД.

В дневния ред са залегнали и предложения за  намаляване числеността на персонала на защитеното жилище за лица с умствена изостаналост (ЗЖЛУИ) – Плевен, както и преобразуване на Основно училище „Васил Левски“, с.Беглеж в Обединено училище „Васил Левски“, с.Беглеж.

За повече информация:  https://obs.pleven.bg/bg/materiali-za-zasedanie-na-obshtinski-savet-pleven-na-29042021-g

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!