BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

НАП пренасочва потребителите към новия си Портал за електронни услуги

От 18 ноември клиентите на данъчната администрация, които ползват електронните услуги на НАП, ще бъдат пренасочвани към изцяло обновения е-портал, достъпен на адрес: https://portal.nra.bg/. Връзката от сайта на НАП, както и познатият линк за старата платформа: https://inetdec.nra.bg/ ще водят към новия Портала за електронни услуги.

При избор на посочените връзки, потребителите ще имат 10 секунди, в които ще бъдат информирани, че са пренасочени към обновената е-платформа.
За удобство на потребителите, достъпът до стария портал за електронни услуги няма да се спира, като връзка към него е поставена в горния десен ъгъл на заглавната страница на обновения е-портал.
Повече информация за новия Портал за електронни услуги клиентите могат да получат на сайта на НАП или на информационния телефон на приходната агенция: 0700 18 700 (обаждането е на цена, съобразно тарифата на съответния оператор).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!