BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младежи от Leo club благодариха на кмета на Плевен за подкрепата на благотворителните им инициативи

Младежи от Leo club Olympian, придружавани от Първия вицепрезидент на Лайънс клуб Огледало Стефка Великова, се срещнаха днес с кмета на Община Плевен. Те изказаха благодарности към Георг Спартански за оказаната подкрепа в провеждането на благотворителни инициативи, насочени към социални домове за деца в област Плевен. Учениците разказаха и за следващи свои добротворчески идеи, най-близка във времето от които е организацията на Великденски благотворителен базар. Заедно те обсъдиха състоянието на спортната база в града и възможностите за нейното подобряване, изграждането на нови спортни обекти, опазването на чистотата, намерения за дарения от страна на Лайънс клуб с цел естетизация на градската среда.
Георг Спартански подари на своите гости рекламни тениски на Община Плевен и дискове с филма за историята на града ни „Плевен. Вълни по равнината”.
Снимки и информация: Община Плевен, Пресцентър

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!