BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мая Димитрова от ДГ „ Калина “ с приза „Медицинска сестра на годината 2022″

За Медицинска сестра на годината в Плевен беше избрана Мая Димитрова. Тя работи повече от 20 години в ДГ „ Калина” Плевен. Мая Димитрова бе отличена за своя професионализъм и отговорност на церемония по повод Световния ден на сестринството, който с чества на 12 май. Медицинската сестра на годината сподели, че избирайки професията си е осъществила мечтата си. Добави, че щастлива  от избора си да работи в детска градина. Понякога на нашите пациенти им е необходима само усмивка, за да се почувстват по-добре, разкри Мая Димитрова. Според нея за да станеш медицинска сестра трябва да имаш убеждението и осъзнатостта да си в помощ на другите.

По повод награждаването, Десислава Мукова от четвърта възрастова група „ Приказен свят”, отправи поздрав от децата на ДГ „ Калина”, с песента „ През очите на едно дете”, а Екатерина Красимирова, Никол Петкова и Ема Гелова от четвърта възрастова група  „Мечо Пух” изпълниха стихотворения, пропити с благодарност за всекидневните грижи на здравните работници.

Деца от ДГ „ Калина” поздравиха с празника и пожелаха здраве и професионални успехи на медицинските сестри Катя Личева и Ралица Борисова и благодариха за грижите, които полагат за тях. Те от своя страна благодариха и разказаха, какви ежедневни грижи трябва да полагаме за собственото си здраве.

Информация и снимка: ДГ „Калина“

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!