BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Марешки: Дончева да се оттегли, ако си държи на думата

Веселин Марешки. Снимка – интернет.

В изпратено до “Плевен прес” съобщение от пресцентъра на ПП Воля, се казва следното: Видя се, и то много бързо, че всичко е било за депутатски заплати и постове, а не за доброто на българите.

Лидерът на ПП ВОЛЯ Веселин Марешки публикува в профила си във Фейсбук остър коментар по повод променящите се позиции на Татяна Дончева преди и след изборите. „Първо нямаше да е в листите, после – наложило се да е в листите, но щеше да се откаже, ако я изберат, за да даде път на новите. Към момента няма нейно заявление за отказ”, припомня Марешки като добавя, че човек тежи колкото думата му.

Той смята, че много скоро доста маски ще паднат и истината за новите „спасители” ще лъсне. „Видя се, и то много бързо, че всичко е било за депутатски заплати и постове, а не за доброто на българите”, заяви по-рано Марешки по повод започналите скандали и разпри сред новоизбраните депутати.

9.04.2021г. | Пресцентър ПП ВОЛЯ

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!