BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Къде да почиваме през лятото, без да харчим много пари?

Температурите се повишават, а ние започваме да мислим за плаж, море, студена бира и живот. Всичко това звучи много хубаво, но трябва да си помислим, дали разполагаме с достатъчно пари, за да си позволим мечтаната почивка. Къде да почивате, без да харчите цяло състояние, можете да научите, ако прочетете тази статия, в която сме предложили няколко изгодни варианта. Сега обаче спираме с увода, тъй като е време да Ви запознаем с възможностите.
Защо да почиваме в България през летния сезон?

Ако разполагате с ограничен бюджет, но искате да отдъхнете през летния сезон, можете да погледнете българските оферти, защото те ще Ви спестят пари от самолетни билети, както и ще Ви помогнат да се отървете от безкрайните автобусни пътувания. Не искаме да си служим с клишета, но нашата страна е изпъстрена със страхотни кътчета, които да Ви донесат само положителни емоции, а и да изхарчите много по-малко пари, отколкото ако отидете в чужбина.
Още един плюс в графата на почивката в България е, че познавате цените и знаете колко пари да си подготвите. Не така стоят нещата, ако заминете извън граница, защото в известните курорти на Гърция или Турция например, може да се сблъскате с наистина сериозни цени не само при хотелите, но и при заведенията, атракциите, посещението на музеи, кина и театри.
Естествено, за да се спестят пари, е добре да се насочите към по-малките и неизвестни курорти, тъй като там ще можете да намерите квартири или хотели, които предлагат изгодни условия, за разлика от известните туристически дестинации. Въпреки това отново ще се насладите на красива природа, свеж въздух, море или планина. Всичко зависи от личната Ви преценка.
Как да харчим по-малко през летния отпуск?

Има немалко опции, които да приложите, за да спестите пари по време на лятната почивка. На първо време, е нужно да се съобразите с парите, които имате в портфейла си. Ако разполагате с ограничен бюджет, то тогава шикозните хотели с 4 или 5 звезди, не са препоръчителни за вас. Много по-разумно би било да отидете в малък семеен хотел, който отново ще Ви предложи удобства, и в същото време почивката ваканцията няма да Ви ощети с високи разходи.


Не на последно място Ви съветваме да харчите с мярка. Прекарвайте повече време на плажа, вместо да отскачате от атракцион на атракцион, и да давате пари за ненужни неща. Така например, можете да пестите от игра на джаги или боулинг, а тези пари да използвате за по-практични неща. Карането на блъскащи се колички и скачането на батут, също не толкова важни занимания, че да насочвате финансите си към тях. Просто бъдете разумни и ще спестите.
Далеч сме от мисълта да си наложите пълни ограничения, но пък ако следвате съветите ни, ще изкарате приятно почивката си, парите ще Ви стигнат, та даже ще се върнете в родния град или населено място с немалка сума. Разбира се, искаме да Ви пожелаем това лято да бъде прекрасно и запомнящо се, като помнете, че това невинаги е свързано с големи харчове.

Тази статия достига до вас благодарение на Кеш Кредит!
● Кеш Кредит офис Плевен
⮚ гр. Плевен, бул. „Данаил Попов“ 14
⮚ 0882 732 075;

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!