BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Красимир Каракачанов: Политиците ни се държат като слуги и ги третират като слуги

VMRO 1

На 14-ти май водачът на листата на ВМРО за 15 МИР Плевен, Красимир Каракачанов, членове на кандидат-депутатската листа на партията за изборите на 9-ти юни, както и симпатизанти на ВМРО, поднесоха цветя пред паметника на ген. Владимир Вазов и героите от Дойранската епопея. Това става в деня когато се навършват 156 години от рождението на ген. Владимир Вазов.

Защо трябва да се пази паметта за генерал Владимир Вазов? Ето какво отговори Красимир Каракачанов:

„Генерал Владимир Вазов е един доблестен български офицер, успешен кмет на София, военен, политик и общественик, който е останал в българската история не само с военните си победи на фронта през Първата световна война. Тогава побеждава англичаните, французите, сърбите и гърците едновременно. Но е и един успешен кмет на София, като я превръща в модерна за онова време столица.

class=“wp-block-image size-large“>VMRO 2

Когато 20 години по-късно отива в Лондон,  на гара „Виктория” го посрещат английските военни и командват: „Мирно! Свалете знамената. Идва победителят от Дойран”.

Ще ми се и в днешно време да има българи, които като отидат в Лондон, в Париж, или във Вашингтон, да им застават мирно и да ги уважават.По примера на ген. Вазов. Защото той е не само воина, който срази враговете на България по време на войната, не само кметът, който направи модерна София, но и българина, когото уважават западняците.

Защото сега виждаме, че западняците не ни уважават. Тъй като нашите политици не заслужават уважение. Те се държат като слуги и ги третират като слуги.

Идва чиновникът О’Браян от Щатите, дърпа им ушите, размахва им разни списъци Магнитски, Макрон им се подиграва, никой не ги брои за нищо. Защото те наистина са нищо. Защото продават България.

Изводът е прост – онези българи, които със сила, с интелект, с възможности са впечатлили западняците, тези българи са уважавани. Онези българи, като сегашните политици, които се държат като слуги и чужди марионетки, не ги уважават. Слуга винаги го смятат и ползват като слуга.

Няма нужда да бъдеш в НАТО, за да те уважават. Уважава се политик с характер, смелост, достойнство и отдаден към родината си. Такъв, какъвто е бил ген. Владимир Вазов. Затова неговата личност и делото му трябва да се помнят. И да се почита паметта му.

VMRO 3

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!