BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Конкурси за директори на две дирекции и за началник на сектор, е обявила община Плевен

ОБЩИНАТА 1

Три конкурса е обявила община Плевен по данни от Административния регистър. Единият е за длъжността „Директор на дирекция „Приходи от местни данъци и такси”. Длъжността  съгласно утвърдена длъжностна характеристика, е ръководна и е на пряко подчинение на заместник-кмета по финанси и икономика на община Плевен.

Припомняме, че дългогодишен директор на приходната структура в Плевен, бе Маргарита Бахнева, която стана заместник кмет по финанси в община Плевен. За овакантеното от нея място в „Местни данъци и такси” – е обявен този конкурс.

Изискванията са кандидатите да са с образователна степен „магистър”, с минимален професионален опит 4 години и III ранг младши. Минималният размер на основната месечна заплата за длъжността е 2 400 лв.

Конкурсът се състои от тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията. С кандидата ще се проведе и интервю.
Документи за участие в конкурса се подават в Плевен, пл.”Възраждане” №2, дирекция „Човешки ресурси”. Крайният срок за подаване на документи за конкурса е  16:30 ч. на 29-ти януари.

Подробна информация за конкурса може да видите тук https://iisda.government.bg/competitions/competitions_list/competition/89470

Длъжността  „Директор дирекция Обществен ред и сигурност”  при община Плевен е под прякото ръководство на кмета на община Плевен. Дългогодишен ръководител на въпросната дирекция е ст.к. Венцислав Катинов. Същият работи в системата на МВР от 1988 г. Бил е зам. министър на МВР в две служебни правителства, директор на ОД на МВР – Плевен. В момента работи в дирекция „Обществен ред и сигурност” в община Плевен.

Този конкурс също е с тест и интервю. Индивидуалната минимална заплата за длъжността също е 2 400 лв. Крайният срок за подаване на документи за участие е 16:30 ч. на 29-ти януари, а повече подробности за конкурса може да видите тук https://iisda.government.bg/competitions/competitions_list/for_adm_structure/391

Длъжността „Началник сектор „Информационни технологии”, съгласно утвърдена длъжностна характеристика, е под прякото ръководство на началника на отдел „Административно-информационно обслужване” в община Плевен. Начинът на провеждане на конкурса е същият като при другите два, крайният срок за подаване на документи – същият. Заплатата за тази длъжност е 1 600 лв. Подробности за този конкурс вижте тук https://iisda.government.bg/competitions/competitions_list/competition/89459

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!