BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Коледният базар в Плевен ще отвори врати на 5-ти декември, неделя

Върви усилен строеж на павилионите за базара. Снимка – Плевен прес.

Продължава работата по поставянето на павилионите за Коледния базар в Плевен. Той ще се намира в близост до централния градски площад „Възраждане“, в близост до Пеещия фонтан. Организатор на проявата е фирмата Партнерс Експо ООД. Ще бъдат разположени 27 павилиона, които ще предлагат на гражданите разнообразие от стоки – коледни и новогодишни подаръци, различен асортимент сладкиши, текстилни изделия и др. Ще има и традиционното червено вино с подходящи мезета.

Откриването ще бъде без официалности на 5-ти декември, в неделя, каза за „Плевен прес“ Лъчезар Табаков, управител на Партнерс Експо. Базарът ще работи до 4-ти януари.

Д-р Илиян Минчев, директор на РЗИ Плевен, каза за „Плевен прес“, че изложигелите трябва да осигурят в павилионите си задължителните дезинфектанти. Организаторите на проявата трябва да осигурят пътникопотока съгласно указанията на МЗ, т.е. да не се смесват двата потока на влизащи и излизащи. Тъй като проявата е на открито, маските не са задължителни, каза д-р Минчев. Гражданите трябва да спазват задължителната социална дистанция.

Работата по изграждането на коледния базар продължава.

Част от павилионите вече са монтирани. Снимка – Плевен прес.

Коледният базар в Прага. Снимка – интернет.

Коледният базар в гр. Сибиу, Румъния. Снимка – интернет.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!